מדיניות פרטיות

חברת איט מאמז בע"מ ("איט מאמז", "אנחנו" או "אנו") מחויבת להגן על הפרטיות שלך. מדיניות פרטיות זו ("מדיניות הפרטיות") נוצרה כדי ליידע אותך לגבי הדרך שבה אנו מנהלים, אוספים, מאחסנים ועושים שימוש במידע שאת/ה מספק לנו באמצעות הפלטפורמה של איט מאמז הזמינה באתר האינטרנט של איט מאמז. בנוסף, מדיניות הפרטיות שלהלן מתארת את האמצעים בהם אנו נוקטים על מנת להגן על המידע הנאסף על ידנו באמצעות הפלטפורמה של איט מאמז, וכיצד ניתן ליצור איתנו קשר בנוגע לנוהלי הפרטיות שלנו.

איטמאמז מספקת פלטפורמה לרכישת מוצרים ומארזים להורים, ילדים וטף ("הפלטפורמה") המותאמים לצרכי משתמשיה ("משתמש/ים" או "את/ה") באמצעות הזנת מידע אודות ההורה, הילד או התינוק והתאמת המוצר או המארז הרלוונטי עבורם ("שירותי הפלטפורמה").

לתשומת ליבך, היקף מדיניות פרטיות זו מוגבל רק למידע שנאסף על-ידינו באמצעות השימוש שאת/ה עושה בשירותי הפלטפורמה (בין שהשימוש כאמור הוא באמצעות כל מחשב בו נעשה שימוש כדי לקבל גישה לשירותי הפלטפורמה, לרבות ללא הגבלה, מחשב נייח, מחשב נייד, טלפון נייד או כל מכשיר אלקטרוני אחר). באמצעות השימוש בפלטפורמה שלנו, הנך מסכימ/ה למדיניות הפרטיות שלנו.

בעת השימוש בפלטפורמה שלנו, אנו עשויים לאסוף ממך שני סוגי מידע עליך:

"מידע אישי" – משמעו מידע עליך שניתן להשתמש בו על מנת ליצור עמך קשר או לזהות אותך. חלק מהמידע מזהה אותך באופן אישי, כגון שמך, כתובתך, כתובת הדואר האלקטרוני שלך, מספר הטלפון שלך וכיו"ב. זהו המידע שאת/ה מוסר/ת ביודעין, בהסכמתך, לטובת קבלת שירותי הפלטפורמה.

"מידע לא אישי" – משמעו מידע שכשלעצמו, לא מאפשר לעשות שימוש לשם זיהוי או יצירת קשר איתך. זהו מידע סטטיסטי ומצטבר שנאסף לטובת שיפור שירותי הפלטפורמה. לדוגמה, פרסומות שצפית בהן בפלטפורמה, העמודים שבהם ביקרת, ההצעות ושירותי הפלטפורמה שעניינו אותך ועוד.

אינך מחויב/ת לפי חוק למסור לנו את פרטי המידע האישי המתוארים להלן, אך לצורך השימוש בפלטפורמה באופן המיטבי, הינך נדרש/ת לשתף עמנו את פרטי המידע האישי המפורטים. במידה ותסרב/י למסור חלק מהמידע האישי שלך, ייתכן ולא תוכל לעשות שימוש בפלטפורמה או שתוכל/י לעשות שימוש חלקי בלבד.

  1. כיצד אנו אוספים את המידע שלך?
  • הרשמה והתחברות לשירותי הפלטפורמה: לטובת הרשמתך לשירותי הפלטפורמה , אנו נאסוף ממך את כתובת הדואר האלקטרוני שלך.
  • ביצוע הזמנה באמצעות הפלטפורמה: במידה וברצונך לבצע הזמנה עבורך או עבור אדם אחר באמצעות הפלטפורמה, אנו נאסוף את שמך את שמך המלא, כתובת הדואר האלקטרוני שלך, כתובת אזור מגורים, מין הילד או התינוק, ומספר טלפון. במידה וברצונך לבצע את ההזמנה עבור אחר, נאסוף פרטים אלו ביחס למי שהנך בוחרת להעניק מארז של איט מומז.
  • צור קשר: במידה והנך מעוניינ/ת ליצור קשר עם איט מאמז, אנו נאסוף ממך את שמך, מספר הטלפון שלך, כתובת הדואר האלקטרוני שלך, נושא ותוכן ההודעה שלך, על מנת לתמוך בפנייתך.
  • שליחת חומר שיווקי: במידה והנך מעוניינ/ת לקבל מידע על מבצעים, הנחות, פעילות איט מאמז ושיתופי פעולה, וכן הודעות בדיוור ישיר, אנו נאסוף את כתובת הדואר האלקטרוני שלך.
  1. כיצד אנו משתמשים בפרטים שלך?
    אנו משתמשים בפרטים שנאספו ממך באופן הבא:
  • ניהול הפלטפורמה ומתן שירותי הפלטפורמה: אנו עשויים להשתמש במידע אישי ובמידע לא אישי על מנת לספק לך את שירותי הפלטפורמה, ולאפשר לך בין השאר, להירשם לפלטפורמה, לקבל מידע על הזמנות שביצעת באמצעות הפלטפורמה, ועל מנת להגן ולשפר את שירותי הפלטפורמה, לוודא תפעול נאות של השירות שלנו וכן למטרות יצירת קשר איתך.
  • שליחת הודעות: אנו עשויים להשתמש במידע האישי על מנת לשלוח לך הודעות הקשורות לשירותי הפלטפורמה, כגון הודעות הקשורות להזמנות שביצעת באמצעות הפלטפורמה וכן לגבי שירותי איט מאמז והצעות שיווקיות שרלוונטיות עבורך, וכן לצורך מתן הוראות או עזרה הקשורות לשירותי הפלטפורמה ו/או לשימוש שלך בה. כל אימת שיעשה שימוש בפלטפורמה, אנו רשאים להשתמש במידע האישי שלך על מנת להשלים כל פעולה רלוונטית דרושה וליצור איתך קשר בנוגע לפלטפורמה או לשאלה אחרת.

    אנו עשויים לשלוח לך הודעות בדיוור ישיר, כלומר הודעות שמותאמות בהתאם למידע שנאסף עלייך באתר או באמצעות צדדים שלישיים איתם אנו משתפים פעולה, כדי להבין את תחומי העניין הרלוונטיים אלייך. בהקשר זה  אנו נפעל בהתאם לחוק הגנת הפרטיות תשמ"א – 1981 ולחוק התקשורת (בזק ושידורים), התשמ"ב-1982 ונשתמש בכתובת הדואר האלקטרוני או מספר טלפון שסיפקת לנו כדי לשלוח לך מידע ועדכונים הנוגעים לאיט מאמז. אם בשלב כלשהו תעדיפ/י להסיר את עצמך מרשימת התפוצה, על מנת שלא לקבל דואר אלקטרוני בעתיד, אנו מצרפים הוראות להסרה מרשימת התפוצה בתחתית כל דואר אלקטרוני.
  • צירוף מידע אנונימי: ככל המותר על פי הדין החל, אנו רשאים לצרף את סוגי הנתונים השונים שאנו אוספים ממך עם סוגי נתונים אחרים שאנו אוספים ממך, מהלקוחות והשותפים העסקיים האחרים שלנו. איסוף זה יתבצע באופן אנונימי ומצטבר ובצורה שלא מזהה אותך באופן אישי לרבות באמצעות העברת מידע שעבר גיבוב (“hashing”). מידע אנונימי, סטטיסטי או מצטבר זה, ישמש רק על מנת לשפר את המוצרים והשירות שלנו. אם מידע לא אישי נאסף לצורך פעילות שדורשת גם מידע אישי, אנו רשאים לצרף את המידע הלא אישי שלך עם המידע האישי שלך בניסיון לספק למשתמשי הפלטפורמה חווית משתמש טובה יותר, לשפר את ערך ואיכות שירותי הפלטפורמה ולנתח כיצד נעשה שימוש בפלטפורמה.
  1. מסירת המידע האישי שלך
    ככלל, אנו לא נשתף מידע לגביך, מלבד במסגרת שיתופי פעולה עם שותפים עסקיים שאיתם אנו עובדים בהתאם למוצרים שאותם התעניינת לרכוש, ולטובת מתן שירותי הפלטפורמה וכמפורט במדיניות פרטיות זו. עם זאת, הנך מבינ/ה ומסכימ/ה לכך שייתכן ונידרש למסור מידע אישי אם נידרש לכך על פי חוק או אם נהיה סבורים כי מסירה כאמור דרושה באופן סביר על מנת להימנע מחבות משפטית שלנו, לשם ציות להליכים משפטיים, לרבות, ומבלי לגרוע, זימון לדין, לפי דרישת חוק, צו חיפוש או צו בית משפט, או על מנת להגן על רכוש וזכויות שלנו או של צד שלישי, להגן על בטיחות הציבור או של כל אדם, או למנוע או לעצור פעילות שנמצא שהיא בלתי חוקית, בלתי אתית או ברת תביעה או שיש סכנה שתהיה כזו.

    בכל המקרים של גישה ואיסוף נתונים, המידע האישי שתספק/י לא יימסר, יושכר, יושאל, יוחכר, יימכר או יופץ באופן אחר מרצון לצדדים שלישיים (להוציא שותפים עסקיים ו/או צדדים אחרים המפורטים במדיניות פרטיות זו) ואנו לא נשתף את המידע האישי אודותיך עם צדדים שלישיים למטרות שיווק (לרבות מטרות שיווק ישיר) ללא רשותך, אלא כפי שמפורט בתנאי מדיניות פרטיות זו. אנא שים לב שאנו רשאים למכור, להעביר או לשתף באופן אחר חלק או את כל הנכסים שלנו, לרבות המידע האישי שלך בקשר למיזוג, רכישה, ארגון מחדש או מכירה של הנכסים שלנו או במקרה של פשיטת רגל.

    אנו רשאים ועשויים לשתף מידע אישי עם צדדים שלישיים אמינים המסייעים לנו בתפעול הפלטפורמה, בניהול העסק שלנו או באספקת שירותי הפלטפורמה. אנו רשאים ועשויים לשכור חברות ויחידים על מנת לסייע בביצוע שירותי הפלטפורמה, לבצע משימות (לדוגמה, ללא הגבלה, שירותי תחזוקה, ניהול בסיס נתונים, שירותי סליקה, ניתוח אתרים ושיפור השירות) או לסייע לנו בניתוח האופן בו נעשה שימוש בפלטפורמה. צדדים שלישיים או סוכנים אלה רשאים להשתמש במידע האישי שלך רק ככל הדרוש לבצע את השירותים שהם מספקים לנו והם נדרשים לנקוט באמצעי הגנה סבירים על מנת להגן ולשמור בסודיות על המידע האישי שלך.
  1. שמירת המידע שלך
    איט מאמז מאחסנת מידע שנאסף בקשר לפלטפורמה על שרתים חיצוניים, המספקים רמת אבטחת מידע גבוהה למידע שלך. כמו כן, אנו נוקטים בצעדי הגנה סבירים מבחינה מסחרית על מנת להגן על המידע האישי שלך. על מנת להפחית את הסיכון של גישה או מסירה בלתי מאושרת, ולטובת ניהול נתונים באופן מדויק ווידוא שימוש הולם במידע אישי, אנו נוקטים באמצעים פיזיים, אלקטרוניים ומנהליים מתאימים על מנת לשמור ולהגן על המידע אותו אנו מעבדים. במקרה של מסירה רשלנית, ננקוט בצעדים סבירים מבחינה מסחרית על מנת להגביל ולתקן את המסירה. עם זאת, אין אנו יכולים לערוב לכך שצדדים שלישיים בלתי מאושרים לא יצליחו לעולם לעקוף הליכים אלה או לעשות שימוש במידע כלכלי או במידע אישי למטרות בלתי הולמות. זוהי אחריותך להגן על כל הסיסמאות ושמות המשתמש בהם את/ה עושה שימוש בגישה לפלטפורמה ולהודיע לנו מיד אם את/ה יודע/ת או חושד/ת שהסודיות של כל סיסמה ו/או שם משתמש הופרו. את/ה האחראי/ת הבלעדי/ת לכל שימוש בלתי מאושר שמתבצע באמצעות הסיסמה ושם המשתמש שלך.
  1. שימוש בCookies-
    אנו משתמשים ב Cookies-לצורך תפעולה השוטף והתקין של הפלטפורמה ובכלל זה כדי לאסוף נתונים סטטיסטים אודות השימוש בפלטפורמה, לאימות פרטים, כדי להתאים את הפלטפורמה להעדפותיך האישיות ולצרכי אבטחת מידע. דפדפנים מודרניים כוללים אפשרות להימנע מקבלת Cookies. אם אינך יודע כיצד לעשות זאת, בדוק בקובץ העזרה של הדפדפן שבו אתה משתמש.

    אנו עשויים גם להשתמש באמצעי ניטור ברשת כגון פיקסלים (Pixels) ומשואות רשת (Web Beacons). מדובר בקבצים אלקטרוניים המשמשים למעקב אחר הניווט שלך בשירותי הפלטפורמה שלנו. יתר על כן, כאשר את/ה משתמש/ת בשירותי הפלטפורמה, אני עשויים לעקוב אחר פעולות המתרחשות בשירותי הפלטפורמה ולאסוף נתונים טכניים מסוימים, לרבות כתובת ה-IP שלך, סוג הדפדפן שלך, ספק שירותי האינטרנט שלך, דפי הפנייה שמהם הועברת/הגעת, סוג המכשיר בו נעשה שימוש, חותמת תאריך ושעה, נתוני הקלקה בשירותי הפלטפורמה ופרסומות שצפית בהן.

    אנו עשויים גם לשתף את המידע שלך עם ספקי מידע אנליטי לצורך שירותי אנליטיקה כגון גוגל אנליטיקס (Google Analytics). ספקי שירותי אנליטיקה מתקינים את קבצי ה-Cookies שלהם או אמצעי זיהוי אחרים על המחשב שלך שבאמצעותם הם יכולים לאסוף מידע על השימוש שלך בפלטפורמה שלנו. הדבר מסייע לנו לאסוף נתונים סטטיסטיים מצטברים על היעילות של הפלטפורמה ושירותי הפלטפורמה שלנו.
  1. פרטיות של קטינים
    איט מאמז מחויבת להגן על צרכי הפרטיות של ילדים ואנו ממליצים להורים ולאפוטרופוסים לקחת תפקיד פעיל בפעילויות ובאינטרסים של ילדיהם באינטרנט. על אף שאנו מתעניינים בגיל הילד או הטף לטובת התאמת המוצרים למשתמשים, אין אנו אוספים ביודעין מידע אישי שאיננו נדרש למתן השירות על ילדים מתחת לגיל 16 ואיט מאמז לא מייעדת את שירותי הפלטפורמה ופעילותה לילדים מתחת לגיל האמור. אם נהיה מודעים לכך שילד מתחת לגיל 16 סיפק לנו מידע אישי, ננקוט בצעדים הדרושים להסיר את המידע האישי כאמור ולסגור את חשבונו של הילד. אם את/ה מתחת לגיל 16, אנא אל תמסור/י כל מידע אישי לפלטפורמה שלנו.
  1. שינויים במדיניות הפרטיות
    אנו שומרים לעצמנו את הזכות לשנות מדיניות פרטיות זו מעת לעת. הגרסה העדכנית ביותר של המדיניות היא הגרסה הקובעת לעניין השימוש שנעשה במידע האישי ובמידע הלא אישי שלך. במקרה שאנו, לפי שיקול דעתנו הבלעדי, נחליט שעדכונים של מדיניות הפרטיות מהווים שינוי מהותי, אנו נודיע לך על השינויים כאמור בהודעה שתפורסם באמצעות הפלטפורמה. על אף האמור לעיל, אין אנו מחויבים להודיע למשתמשים על שינויים במדיניות זו שאינם מהותיים ולכן על המשתמשים לבקר מעת לעת בעמוד זה על מנת לעיין במדיניות הפרטיות העדכנית שלה הם כפופים.
  1. זכות לעיין במידע ולתקנו
    על פי חוק הגנת הפרטיות תשמ"א–1981, כל אדם זכאי לעיין במידע שעליו. כמו כן, אדם שעיין במידע שעליו ומצא כי אינו נכון, שלם, ברור או מעודכן, רשאי לפנות אלינו בבקשה לתקן את המידע. לכן, במידה וברצונך לממש זכויות אלו, את הפניה יש להפנות ל: info@itmomz.co.il.
  1. שמירת המידע שלך
    אנו נשמור את המידע האישי שלך כל עוד חשבונך פעיל או לפי הצורך על מנת לספק לך את שירותי הפלטפורמה, או כנדרש למלא אחר התחייבויותינו החוקיות, לפתור סכסוכים ולאכוף את ההסכמים שלנו.
  1. יצירת קשר
    אם יש לך שאלות או חששות בנוגע למדיניות פרטיות זו או בנוגע לכל נושא אחר בעניין הפלטפורמה, ניתן ליצור עמנו קשר בכתובת info@itmomz.co.il.

עדכון אחרון: פברואר, 2022.

עגלת קניות

0

אין מוצרים בסל הקניות.

לחצו Enter לחיפוש או Esc כדי לסגור
דילוג לתוכן